Пасхальна шинка вже засолена
Протягом декількох тижнів фахівці компанії gyulahús зберігали традиційну пасхальну шинку в солі . Потім делікатеси замочують у холодній воді і коптять протягом 24 годин.
Важливою новиною про компанію, що належить місцевому уряду, є те, що в минулому році вона досягла найвищого обороту в своїй історії, склавши близько 6,8 млрд доларів США.
В останні роки попит на традиційні гастрономічні продукти зростає все більше, - розповів Золтан Гайдук. За словами його менеджера, окости солять традиційним способом і тримають сухими в солі протягом шести тижнів. І кожні два тижні вони перевертають його і перевертають заново, - говорить він.
Після шостого тижня вони витримують його в холодній воді протягом 24 годин, щоб вирівняти вміст солі в зовнішніх шарах. Делікатеси поміщають в пахощі, коптять на традиційному холодному диму і буковому дереві протягом 72 годин.
Окости мають в середньому від 10 до 12 кілограмів, коли вони потрапляють в сіль, до кінця куріння вони втрачають 30 відсотків, два-три кілограми і вони важать вісім-дев'ять кілограмів.
Традиційні окосту з мускусу цілком розставлені на полицях магазинів, і більшість людей готують делікатеси під час свята. Звичайно, компанія готується не тільки до Великодня, а й на весь рік, складено цілий ряд планів та ідей.
Читайте також:
- Раніше ми писали про коптильні для гарячого і холодного копчення, їх особливості.
- Урядові чиновники Японії проводять суворий контроль продуктів харчування в префектурі , щоб довести, що продукти повністю безпечні, але залишається неясним, чи переконають вони спортсменів і спортивні команди з усього світу.